Dikuasakan oleh Blogger.

Halaman lain di pelaga blog

Ahad, 6 April 2014

PAGE FACEBOOK OFFICIAL BLOG I-KANLAGA


Lakaran kreatif oleh Jorden Mendenhall
Setelah sekian lama, admin baru boleh buat page facebook untuk ikan laga. Bagi para pencinta ikan laga sekalian, anda dijemput singgah-singgah page i-kanlaga. Admin akan cuba kongsi isu isu terbaru dan tips tips dalam penjagaan ikan laga. InshaAllah admin akan cuba untuk aktif bagi memberi bantuan untuk korang dalam menangani masalah ikan laga.
Klik disini untuk LIKE page rasmi --> I-kanlaga ...

Admin juga memohon maaf kerana tidak mampu menjawab segala persoalan yang dituju dek busy boleh dikatakan terlajak jugaklah. Tapi korang boleh je pergi ke KLIK SINI untuk meninjau soalan-soalan. Mungkin kemusykilan korang ada jugak kt situ, kalau kronik sangat boleh pm admin kt facebook ye, InsyaAllah admin cuba tolong. Terima kasih banyak diucapkan buat bro2 dan sis2 yang sudi menyinggah di blog tak seberapa ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

author
Iskandar saje
Seorang insan biasa tak seberapa , yang gila suka pada ikan laga. Saya tak keseorangan, anda pun sama!!